Účinky biocharu produkovaného z různých zdrojů tropické biomasy a při různých procesních teplotách na in vitro fermentaci bachoru a produkci metanu

Cílová země: Vietnam
Koordinátor za ČZU: Hynek Roubík
Projektový tým: Dinh Van Dung (Hue University of Agriculture and Forestry, hlavní řešitel)
Donor: NAFOSTED (National Foundation for Sciences and Technology Development - Vietnam)
Doba realizace: 2019 – 2021
Rozpočet: 30,000 EUR

 

Cíl projektu:

Projekt se zaměřuje na zkoumání dvou hlavních složek: (1) Účinek biobaru produkovaného z různých zdrojů tropické biomasy a při různých procesních teplotách na in vitro fermentaci bachoru a emise metanu a (2) účinky biocharu jakožto doplňku stravy na in vitro fermentaci bachoru a emise metanu.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.