Státní závěrečné zkoušky bakalářských a magisterských programů.

V květnu 2023 probíhaly na Fakultě tropického zemědělství státní závěrečné zkoušky bakalářských a magisterských programů.

Státní bakalářské zkoušky pro bakalářské studium se konaly ve dnech 22.-26.5.2023. Celkově prospělo 12 absolventů výborně (4 s vyznamenáním), 16 absolventů velmi dobře, 9 absolventů dobře a 5 studentů neuspělo.

Obhajoby bakalářských prací a zkoušky z předmětů stanovených dle zákona o Vysokých školách probíhaly před třemi komisemi, kterým předsedali:

Státní závěrečné zkoušky pro magisterské programy probíhaly v termínech od 15.-18.5.2023 a 29.-31.5.2023, obhajoby se konaly v termínu 29.-31.5.2023. Celkově prospělo 9 studentů výborně (8 s vyznamenáním), 25 velmi dobře, 17 dobře a 8 neprospělo.

Předsedové zkušebních komisí byli:

  • doc. RNDr. Pavel Nováček, CSc. - Univerzity Palackého v Olomouci  
  • doc. Mgr. Miroslav Syrovátka, Ph.D. – Univerzita Palackého v Olomouci
  • Wouter Vanhove, Ph.D. - Gent University 
  • doc. Peter Kumble, Ph.D., MLA – ČZU v Praze, FŽP
  • Christian Huelsebusch, DrSc. - DITSL Witzenhausen University of Hohenheim 
  • prof. Dr. Dietrich Darr  - Hochschule Rhein-Waal
  • prof. Dr. Rob Ogden – The University of Edinburgh 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.