AIA: Stipendia na základě mezinárodních smluv | Akce, nabídky, důležité termíny | 2023/2

Milé kolegyně, milí kolegové,

minulý rok v únoru jsme vás kromě vzdělávací pobytů informovali i o příležitostech pro ty, kteří pokračují ve vědecké kariéře. A i letos je čím navázat: von Karmanův ústav dynamiky tekutin přijímá žádosti o výzkumná stipendia a novinkou je stipendijní program tchajwanské vlády zaměřený na přípravu kvalifikovaných odborníků na poli vývoje polovodičů.

Už za pár ní vám představíme nabídku stipendií poskytovaných díky mezinárodní spolupráci ve vzdělávání, a to s celým týmem bilaterálních a multilaterálních programů DZS. Link pro registraci najdete níže mezi přehledem chystaných akcí. 

 

Akce

Zúčastněte se webináře o bilaterálních a multilaterálních programech

Chcete mít aktuality z našich programů z první ruky?? Pak si nenechte ujít pravidelný informační seminář, který? pracovníkům zahraničních oddělení, oddělení vědy a výzkumu a akademickým pracovníkům představí nabídku stipendií a projektů mezinárodní spolupráce v programech AKTION ČR – RakouskoCEEPUSFondy EHP a Akademické informační agentury (AIA).

Seminář? se? uskuteční9. února od 10 hod. online na platformě MS Teams. Registrační formulář vyplňte nejpozději jeden den před konáním akce. Bližší informace k programu jsou zveřejněny v detailu události.

Marie Skłodowska-Curie Actions: Doctoral Networks

Bavorské vysokoškolské centrum pro střední, východní a jihovýchodní Evropu (BAYHOST), Bavorská výzkumná aliance (BAYFOR) a Česko-bavorská vysokoškolská agentura (BTHA)  společně zvou vědecké pracovníky z Bavorska, České republiky, Slovenska a Slovinska na workshop, kde bude představen program MSCA Doctoral Networks zaměřený na financování mezinárodních sítí s cílem zapojit studenty DSP do výzkumu v oblasti pokročilých materiálů a umělé inteligence a udržitelnosti.

Workshop proběhne v Řezně v termínu 22. a 23. března. Bližší informace najdete v programu.

Další informace o aktivitách naleznete v přiloženém souboru

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.