ELLS Summer School at HUJI: Mediterranean Diet

There are few more spots in summer school : Mediterranean Diet and they decided to extend the application deadline. The new deadline will be April 30th.

Mediterranean Diet – from Genes to Health (7.5 ECTS) 23 June – 4 July 2019

Topics: Defining the Med diet in 2019 • Olive oil technology and importance in Mediterranean diet • Innovations in Med food technology • A taste of the Mediterranean • Med diet in the nutrigenomics and nutrigenetics era • Evidence-based health benefits of Med diet • Med diet and metabolic disorders • Timing of food in the Mediterranean • Med diet and bone health

Cooking

Preparing the Mediterranean cuisine

Professional tours

Barkan winery & Melo Hatene -organic farm

Goat dairy farm

Jerusalem – Old City & Mahne Yehuda Market

More inormation HERE.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.