Projektový maraton na ČVUT 3.-5. prosince 2021

Projekt podzimního maratonu:
Rekonstrukce školy v Támákhání Nepálu.
 
Začátkem prosince se opět můžete zapojit do Projektového maratonu a pomoci vytvořit projekt rekonstrukce školy v Támákhání v Nepálu pro organizaci Namasté Nepál. Můžete tím pomoci vytvořit dobrou věc a dozvědět se mnoho nového o Nepálu i mezinárodních rozvojových projektech.
Akce bude probíhat kombinovanou formou, kde se účastníci budou moci zapojit jak online, tak prezenčně.
 
Jak to celé funguje?
Sejdeme se v pátek 17 hodin v Kantor Coffee na Fakultě stavební ČVUT, vyslechneme si informace o už proběhlých projektech zástupcu organizace Namasté Nepál a také plány do budoucna. Přes víkend budeme společně hledat návrhy řešení a pracovat na návrhu projektu.
 
Více informací naleznete ve Facebookové události ZDE.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.