Workshop k výzvě JU Bio-Based Industries 2018

Rádi bychom Vás informovali o workshopu, který organizuje Technologické centrum AV ČR a Centrum vědecko-technických informací SR dne 19. června v Praze.

Workshop se bude týkat nové výzvy JU Bio-based Industries 2018Joint Undertaking Bio-based Industries (BBI JU) je jednou ze Společných technologických iniciativ přidružených pod program Horizont 2020 a představuje formu partnerství veřejného a soukromého sektoru, jejíž cílem je využívat obnovitelné přírodní zdroje a inovativní technologie pro ekologičtější výrobky každodenní spotřeby. Projekty jsou řešeny mezinárodními konsorcii, které se v praxi skládají z 10 – 20 subjektů ze zemí EU nebo zemí asociovaných k programu Horizont 2020, klíčová je účast průmyslu.

Seminář se vedle seznámení s fungováním JU BBI, tématy jeho letošní výzvy a výsledky výzev předchozích let, zaměří rovněž na dobré zkušenosti úspěšných žadatelů o projekty JU BBI ze Slovenské republiky a nabídne podněty pro účast žadatelů z České republiky. Bude se rovněž věnovat otázkám dlouhodobějších perspektiv zapojení České republiky do evropského výzkumu. 

Registrace probíhají na odkazu zde. Pokud máte zájem o účast na semináři, registrujte se prosím nejpozději do 17. června

Více informací a podrobný program workshopu naleztnete v přiložením souboru.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.