Den otevřených dveří na FTZ - 22.11. 2019

Zveme všechny zájemce o studium a další návštěvníky na Den otevřených dveří, který proběhne 22. listopadu 2019 od 9:00 do 15.00 v budově Pavilonu T, v areálu ČZU v Praze (viz plánek v příloze). 

V rámci programu Fakulty tropického zemědělství ČZU v Praze se můžete těšit na infostánek s informacemi o fakultě a studiu, prohlídky laboratoří a botanické zahrady FTZ (pouze do 14:00), stánek Derbianus Conservation prezentující záchranný program antilopy Derbyho a samozřejmě na férovou kávu od spolku Be Fair na ČZU. Dále se můžete dozvědět něco o farmovém chovu antilop losích a lam guanako, k vidění budou i ukázky antilopích rohů a kůží. 

Informační schůzky pro zájemce o studium proběhnou vždy v 9.30, 11.00 a ve 12.30 v místnosti T126. 

Pokud v listopadu akci nestihnete, další dny otevřených dveří proběhnou také 24.-25. 1. 2020 a 20. 3. 2020.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.