Podpořte naši fakultu v soutěži "Fakulta roku 2019"

Vážené studentky a studenti,

naše fakulta se jíž tradičně účastní ankety o "Fakultu roku", kde v minulosti dosáhla vždy hezkých výsledků. Pokud se vám líbí studium na naší fakultě a chtěli by jste fakultu v této soutěži i letos podpořit, tak můžete hlasovat do 12. května na TOMTO webu pomocí odkazu "Hodnoť zde".

Anketa odráží nejen spokojenost studentů a absolventů s kvalitou výuky na fakultě a jejím prostředím, ale je i důležitým vodítkem pro studenty středních škol, kteří se ke studiu na VŠ teprve chystají. Výsledky této ankety jim jsou velkou pomoci a nápovědou ve výběru své "alma mater".

Sdělte tedy ostatním studentům, že se vám na Fakultě tropického zemědělství líbí, a že studium u nás má co nabídnout.

Děkujeme za Váš hlas.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.