Pozvánka na akce k výzvám Horizon 2020

Rádi bychom Vás pozvali k účasti na několika akcích pořádaných v souvislosti s plánovaným otevřením nových výzev programu Horizon 2020 pro rok 2018 v oblasti SC2, SC5 a KET biotech.

  • Technologické centrum AV ČR a Česká zemědělská univerzita spolupořádají v Praze Národní informační den ke společenským výzvám "Potravinové zabezpečení, udržitelné zemědělství, mořský výzkum a bioekonomika" a "Ochrana klimatu, životní prostředí, účinné využívání zdrojů, suroviny". Předběžný program informačního dne najdete ZDE. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím registračního formuláře nejpozději do 11.10.2017, případně do naplnění kapacity sálu. Informační den je bez poplatku, náklady jsou hrazeny z projektů podpořených MŠMT. Jednacím jazykem je čeština a angličtina, tlumočení nebude zajištěno.

 

Síť národních kontaktů pro H2020-SC2 BioHorizon uspořádá dvě partnerské burzy pro výzvy H2020-SC2 2018:

  • 6. 11. 2017 v Praze, pro témata výzvy Sustainable food security (SFS 2018). Akce bude součástí mezinárodního symposia RAFA 2017 (www.rafa2017.eu ). Cílem partnerské burzy je napomoci vytváření spolupráce pro společné projekty H2020 do výzvy Sustainable food security pro rok 2018. Registrace na partnerskou burzu je otevřena od 15.9. do 31.10. (v případě naplnění kapacity může být registrace uzavřena dříve). Účast je bezplatná a není vázána na účast na kongresu RAFA. Zájemci mohou prezentovat své projektové záměry též formou flash prezentací. Více informací, program akce a registrace na: https://www.b2match.eu/foodsecurity2017

 

  • 15. 11. 2017 se uskuteční v Bruselu partnerská burza pro výzvy pracovního programu 2018 Societal challenge 2 a KET biotech, spolupořádaná projektem BioHorizon a EK. Účast na partnerské burze je bezplatná po předchozí registraci. Akce je součástí Informačního týdne k novým výzvám SC2 a souvisejícím iniciativám.

 

Více informací najdete na stránce burzy, kde je též otevřena registrace.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.