TROPENTAG 2021

Fakulta tropického zemědělství Vás srdečně zve na veřejné streamování virtuální konference Tropentag 2021, které proběhne 15.- 17. září 2021 v Pavilonu tropického zemědělství, ČZU

Zahájení: středa 15. září, 12:30 (Patrick Worms)

Téma konference: Změna paradigmatu v zemědělství směrem ke zdravé a udržitelné budoucnosti

Letošní ročník interdisciplinární konference tropického a subtropického zemědělství, řízení přírodních zdrojů a rozvoje venkova TROPENTAG, pořádá německá Hohenheim univerzita hybridní formou. Srdečně zveme ty, kteří mají čas a chuť se potkat osobně a diskutovat a rádi bychom nabídli i možnost živé účasti v Pavilonu tropického zemědělství, například s jedním z hlavních řečníků Patrickem Wormsem (prezidentem Evropské agrolesnické federace a viceprezidentem Světové agrolesnické unie), který se konference bude účastnit v Praze.

Plenární a některé paralelní sekce konference budou veřejně promítány v Pavilonu tropického zemědělství, FTZ ČZU v Praze, zahájení proběhne ve středu 15. září ve 12:30. Více informací, včetně programu konference lze nalézt na www.tropentag.de

V reálném čase a co je důležité s osobní účastí, se můžete těšit ve čtvrtek na dvě vědecké sekce, které spolupořádá naše fakulta:

16.9. Trees for People (prof. Bohdan Lojka): 13:00 – 14:30

16.9. The role of wildlife (dr. Radim Kotrba): 15:00 – 16:30

 

Celý program konference najdete na www.tropentag.de

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.