Veletrh pracovních příležitostí je za námi

Ve čtvrtek 23. února 2017 probíhal od 10:00 do 15:00 na ČZU v Praze již 4. ročník Veletrhu pracovních příležitostí, jehož hlavním cílem je umožnit osobní kontakt mezi studenty a firmami, případně zprostředkování práce, stáže, praxe nebo spolupráce na bakalářských a diplomových pracích.

Vzhledem ke vzrůstající oblibě této akce i počtu vystavovatelů, se tentokrát VPP konal na 3 hlavních místech - na PEF, v Kruhové hale a v Klubu C, kam byly umístěny i stánky 2 organizací, které vystavovaly za naší fakultu: Informační centrum OSN v Praze a Člověk v tísni, o.p.s.

Děkujeme vystavovatelům i studentům za účast! A jak Veletrh pracovních příležitostí 2017 probíhal si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.