Stipendia Fulbrightova programu 2020/2021

Opět bychom rádi připomněli Fulbrightova stipendia jako možnost dlouhobých výzkumných pobytů pro české vědce a přednášející v USA i pro pozvání amerických vědců na různě dlouhé výzkumné a výukové pobyty na akademická a univerzitní pracoviště v ČR. Podrobnosti o stipendiích pro rok 2020/21  jsou v příloze a na TÉTO webové stránce. V nejbližších dnech bude v pilotním programu spuštěna nová přihláška pro všechna stipendia Fulbrightova programu.

Na TĚCHTO stránkách je také přehled stipendistů z posledních let - je určitě zajímavé se podívat, jak jsou jednotlivá univerzitní pracoviště zastoupena a s jakými projekty žadatelé uspěli.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.