Pracovní nabídky z FoRS listopad 2018

ARNIKA: Pracovník do oddělení rozvoje dárcovství a filantropie
Arnika hledá komunikačně schopného, tvořivého, zodpovědného, samostatného a pečlivého kolegu či kolegyni. Budete odpovídat zazískávání nových dárců a upevnění finanční nezávislosti Arniky. Práce na plný, příp. zkrácený úvazek v Praze, nástup ihned (nebo podle vzájemné domluvy). Více informací naleznete ZDE.

CARE ČR: Projektový manažer/ka
Care hledá novou posilu na pozici projektový manažer/ka. Ten/ta bude zodpovědný/á za  přípravu, psaní, koordinaci/realizaci, monitoring a reportování donorům grantových a dotačních projektů humanitární pomoci a rozvojové spolupráce v zahraničí (obsahové i rozpočtové části). Pozice vyžaduje spolupráci se zahraničními partnery v síti CARE International. Podrobnější popis pozice naleznete ZDE


ADRA: Koordinátor/ka zahraničních projektů
Leží Vám na srdci potřeby lidí v rozvojových zemích nebo regionech zasažených humanitárních krizí? Vyznáte se v projektovém managementu a přípravě grantových žádostí? Dokážete spolupracovat s lidmi různých kultur? Pak ADRA hledá právě Vás. Své strukturované životopisy zasílejte do 18. listopadu 2018. Více podrobností naleznete ZDE.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.