Pracovní nabídky z FoRS únor 2019

Charita Česká Republika – Marketér a machr na komunikaci
Charita Česká Republika shání nového kolegu či kolegyni na pozici marketér a machr na komunikaci. Hledají kreativního člověka, který bude umět nadchnout lidi, zajímavě informovat veřejnost a zaujmout dárce.  Stratéga, který se dokáže odrazit od cílové koncepce směrem k její realizaci. Pokud máte zájem spolupracovat s Charitou ČR, pošlete svůj životopis a motivační dopis na email barbora.pakostova@charita.cz. Více informací o podmínkách a možnostech naleznete na webu Charity ČR.

IC OSN v Praze – Public Information Assistant
Organizace spojených národů vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pozice Public Information Assistant  v Informačním centru OSN v Praze. Informační centrum OSN je součástí Odboru poskytování informací veřejností Sekretariátu OSN. Takže je hlavním zdrojem informací o systému OSN v České Republice. Deadline podání žádostí je 17. února 2019. Jedná se o plný pracovní úvazek na dobu určitou s možností prodloužení. Předpokládaný termín nástupu je březen 2019. Více informací o inzerátu naleznete na osn.cz.

AMO – Finanční manažer/ka 
AMO do svého týmu hledá organizačně schopného kolegu nebo kolegyni zodpovědného za řízení finančních zdrojů organizace a provoz kanceláře. Hledá člověka, který má zájem o témata AMO, je precizní při práci s čísly, baví ho komunikovat s lidmi a nevadí mu nezbytná administrativa. Tato pozice je vhodná pro juniorní zájemce, které zaučíme, stejně jako pro osoby pečující o rodinu a hledající přivýdělek, ale i pro freelancery, kteří jsou zvyklí pracovat na několika projektech zároveň. Uzávěrka přihlášek je do neděle 24. února. Více informací o pracovní nabídce zde.

Nesehnutí – Koordinace programu Společně k rozmanitosti
Nezisková organizace hledá koordinátora/ku programu Společně k rozmanitosti. Nabízí dohodu na zkrácený úvazek v rozsahu 32 hodin za týden. Pozice vyžaduje přehled v migračních a integračních aktivitách ČR, zkušenost s aktivním fundraisingem, komunikativní znalost AJ apod. Deadline přihlašovaní je 28. února. Pokud mate zájem, pošlete strukturovaný životopis, motivační dopis a kontakt na dvě osoby pro reference na adresu:zamestnani@nesehnuti.cz. Více o nabízené pozici najdete v inzerátu.

Člověk v tísni -  Mediální koordinátor/ka do centra pro lidská práva a demokracii
Do svého týmu hledá ČVT nového kolegu/kolegyni, který/á bude mít na starosti oblast médií a komunikace. Mediální koordinátor/ka bude zodpovědný za: napsání a editace tiskových zpráv, komunikace s novináři, příprava mediálních výstupu a kampani, vyhledávání spolupráce s mediálními partnery, tvorba mediální strategie, příprava, organizace a propagace veřejných akcí. Deadline je 28. února 2019. Pokud Vás tato nabídka zaujala, bližší informace jsou dostupné zde. 

Nesehnutí – Koordinace arménských aktivit programu Cesta Iniciativy 
Hledáte práci v Brně okořeněnou o cesty do zahraničí? Máte zájem o region jižního Kavkazu a zároveň smysl pro organizaci a systematickou práci? Chcete zakusit porevoluční nadšení v Arménii a podpořit místní občanský sektor ve smysluplném rozvoji? NESEHNUTÍ hledá pracovnici či pracovníka do programu Cesta iniciativy se zaměřením na koordinaci arménských aktivit. Přihlašovat se můžete do 1. března.Více informací naleznete zde.

Diakonie ČCE – Vedoucí sekce zahraničních projektů
Chcešte se stát součástí pomoci druhým v Kambodži, Myanmaru, Jordánsku, Libanonu a Zambii? Máte zkušenosti s humanitární a rozvojovou spoluprací v zahraničí a rád(a) byste se v tomto směru dál rozvíjel(a)? Baví Vás koordinovat práci více lidí a starat se o to, aby vše dobře fungovalo? Připojte se k mladému k týmu Diakonii. Životopisy a motivační dopisy posílejte na adresu sekretariat@diakoniespolu.czPodrobné informace o nabídce naleznete zde.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.